Expres

Românul care a făcut o avere fabuloasă din poker

Românul care a făcut o avere fabuloasă din poker
Daniel Negreanu a devenit al treilea jucător profesionist de poker din lume care reușește să câștige 50 de milioane de dolari, doar din premiile puse în joc la turneele oficiale.

Jucătorul a depășit această barieră după ce a ocupat locul al treilea la turneul PokerGO Cup 2023, desfășurat zilele trecute în Las Vegas și a încasat un cec de 124.000 de dolari.

Astfel, canadianul cu origini româneşti intră într-un club select în care se mai află doar doi jucători de poker: Justin Bonomo (58,9 milioane de dolari) și Bryn Kenney (57, 2 milioane de dolari).
Daniel Negreanu a câștigat în cariera sa mai multe turnee mondiale de poker.

De nouă ori premiul pe care l-a încasat la final a depășit un milion de dolari, potrivit TheHendonMob.com.

Românul care a făcut o avere fabuloasă din poker. Părinții lui Daniel Negreanu sunt români și au emigrat în Canada în 1967.

La finalul fiecărui an, Daniel Negreanu îşi publică sumele câştigate în cele 12 luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Daca-i ”român”, cum naiba-i ”canadian”? ”Origini”… Parintii, bunicii… care au fost de pe aici? Este posibil ca ”românul” să nu știe o boabă româneste.

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Cam ca slugoiul latrau putinist raoghey/barbughey? Rusnac sadea, se da brasovean si posteaza cu copy-paste propaganda infecta moscovita la rubricuta de comentarii de la brosurica locala? Parintii, bunicii care erau regateni?

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Soldovene, nu te-ai trezit din betie, prapaditule? Las-o, dreaqu, pe prietena aia a ta, pe ”#MonaDragosteaMea”, boschete, las-o. Pe langa ca esti batjocorit de soarta, mai esti si betiv.

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Boschete latrator putinist, nu ne spui si noua horigine tale? Parintii, bunicii care erau regateni? Sau vreun vecin mai iubaret a facut vizite conjugale in lipsa capului familiei? Ca in Rusia banuim cum ai ajuns, pentru merite deosebite de slugoi… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

SOLDOVENE, SPUNE-LE TU. Spune si cata tarana mai intre copite. Ce strigai cand erai pe vagonul de marfa la sosirea ta pe aici. Dar nu o sa raspunzi cum nu ai raspuns nici la numarul de doze injectate, soiul lor.… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Raoke
Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Deci nu ne spui si noua horigine tale? Inteleg. Daca ai sti, ne-ai spune.

Back to top button