Expres

Românul care a devenit milionar în euro la 24 de ani

Românul care a devenit milionar în euro la 24 de ani

Sebastian Ghiorghiu, în vârstă de 24 de ani, din Detroit, spune că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse surse: și-a făcut o agenție de publicitate pentru Google, YouTube, dropshipping (o practică de comerț online care constă în preluarea comenzilor, însă fără a deține stocuri reale – un intermediar între client și vânzător), potrivit New York Post.

Românul milionar s-a născut în SUA, însă părinții lui sunt români și au emigrat la sfârșitul anilor 1980.

Anul trecut, el a postat un videoclip pe canalul său de YouTube în care a spus că a visat întotdeauna să fie bogat și a început să lucreze pentru 8,25 de dolari pe oră la Taco Bell și KFC pe când era încă la liceu. A lucrat apoi la o spălătorie auto și în această perioadă și-a cumpărat o mașină Infiniti G35 care l-a inspirat pentru prima lui afacere.

„Am început să cumpăr și să revând mașini. Aveam nouă mașini până la 19 ani”, a spus el.
Inițial și-a dorit să devină neurochirurg, dar a renunțat la facultate pentru a deveni agent imobiliar, după ce a descoperit sfaturile unui YouTuber, Graham Stephan.

El vinde case, economisește bani, cumpără proprietăți, le închiriază și colectează venituri pasive. Am spus că vreau să fac și eu asta. Nu vreau de fapt să lucrez, vreau să am libertatea să fac tot ce vreau și să fiu bogat.

Sebastian susține că avea o avere netă de 70-80.000 de dolari la 19 ani, datorită afacerilor sale imobiliare, a canalului YouTube și proiectelor de dropshipping.

„Toți tinerii ar trebui să își poată permite o mașină sport”

Săptămâna aceasta, un fragment dintr-un podcast filmat recent de Sebastian a făcut furori pe Twitter, după ce a afirmat că toți tinerii ar trebui să își poată permite o mașină sport.

În clipul viral, care a strâns peste 2,4 milioane de vizualizări, Sebastian a spus:

Dacă ești un tip în vârstă de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să te așezi și să ai o discuție serioasă cu tine despre motivul pentru care nu ai un Lambo.

Pentru că eu acum îmi dau seama că este incredibil de ușor să faci asta, pentru că sunt atât de mulți bani. 200.000 de dolari, raportat la ceea ce există în flux și ceea ce poți obține, mai ales acum cu atâtea instrumente la dispoziție, 200.000 de dolari reprezintă doar mărunțiș”.

Pentru aceste afirmații, Sebastian Ghioghiu a fost criticat și ironizat pe Twitter.

Românul care a devenit milionar în euro la 24 de ani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] de bancnote de 50 de euro pe autostradă. Poliția Națională a preluat ancheta pentru a afla proveniența […]

Back to top button