Expres

Românii au o nouă șansă de câștig la loteria bonurilor fiscale

 

Cei care au solicitat și păstrat bonurile fiscale pot câștiga duminică o mică avere, la Loteria bonurilor fiscale – prima etapă. Fondul de premiere a rămas de un de milion de lei, din care se vor acorda cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare va fi mai mare de 100, se va organiza o a doua extragere.
Astfel, pe 21 aprilie 2019, Loteria Română organizează extragerea bonurilor fiscale aferente lunii martie 2019, iar urna va decide ziua emiterii (două bile) şi valoarea bonurilor câştigătoare (trei bile). 
Rezultatele (pe care le veţi găsi pe myTEx.ro în direct, duminică, după ora 23.30) vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minim 30 de zile. Cei care vor să își revendice premiile pot să depună cererile începând cu prima zi de la efectuarea extragerii și au la dispoziție 30 de zile. Pentru a putea fi considerat câștigător, un bon fiscal trebuie să îndeplinească toate condițiile prevăzute de lege: să aibă înscrise elementele obligatorii care să arate că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție va elibera o copie cu mențiunea „conform cu originalul”, iar acestea vor primi un număr unic de înregistrare.
Lista numerelor de înregistrare pentru cererile de revendicare a premiilor va fi publicată pe site-urile Ministerului de Finanțe și al ANAF. La extragerea de duminică, 21 aprilie 2019, a Loteriei bonurilor fiscale, bonurile eligibile sunt cele emise în perioada 1 – 31 martie 2019, fără a fi necesară înregistrarea lor prealabilă.

 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button