Expres

Revine „Nunta de Aur” la Brașov

Revine „Nunta de Aur” la Brașov

Anul acesta a ajuns la a 20-a ediție. Evenimentul este dedicat brașovenilor care în perioada 2020-2022 au aniversat jumătate de secol de căsătorie. Înscrieri pentru participare se mai pot face până în 16 decembrie la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei Brașov.

Sărbătorirea festivă a „Nunții de Aur” se va organiza la Restaurantul ARO-PALACE – „Ball Room”, în 20.12.2022, ora 15.00.

„Pe 20 decembrie îi vom sărbători pe seniorii Brașovului care aniversează 50 de ani de căsătorie. Ca de fiecare dată, evenimentul se va desfășura într-unul dintre locurile care le evocă acestora atâtea amintiri plăcute. Deja s-au înscris 87 de cupluri. Îi așteptăm pe toți cei care în ultimii doi ani au ajuns la această frumoasă aniversare. Este un moment important pentru comunitatea noastră. Un moment în care putem să îi felicităm pe părinții sau bunicii noștri pentru trăinicia relației lor și pentru tot ce au făcut pentru noi”, a declarat primarul Allen Coliban pentru BrasovCity.ro.

Se știe, organizarea acestui eveniment a fost suspendată în anii 2020 și 2021, din cauza pandemiei de Covid-19.

Revine „Nunta de Aur” la Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button