Expres

Restricții în trafic, astăzi, pe DN 1 Brașov – Ploiești

Restricții…

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că azi, 14 mai,  până în jurul orei 16:00, se execută lucrari de plombare a părții carosabile pe DN 1 Ploiești-Brașov, pe tronsonul kilometric 115 – 137, pe raza stațiunilor Sinaia, Bușteni și Azuga, pe ambele sensuri de mers. De asemenea, se vor executa lucrări de curățare a șanțurilor și reparare a zidurilor din piatră, în același interval orar, pe tronsonul kilometric 111 – 138.  Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, prin dirijare de către piloți de trafic.

Tot astăzi se efectuează lucrări la partea carosabilă și pe autostrada A2 București-Constanța, fiind impuse restricții de circulație, astfel:

– în intervalul orar 11:00 – 15:30, sensul de mers București – Constanța, pe tronsonul kilometric 131 – 132, se efectuează lucrări la parapetul metalic median, astfel că banda numărul doi este închisă circulației rutiere, traficul desfășurându-se pe banda nunărul unu, cu limită de viteză de 60 km/h.

– în intervalul orar 09:00 – 11:00, sensul de mers București – Constanța, la kilometrul 108, se efectuează lucrări de întreținere și reparații la parapetul metalic marginal, astfel că banda de urgență este închisă circulației rutiere, traficul se desfășoară pe benzile unu și doi;

– în intervalul orar 08:00-19:00, sensul de mers București – Constanța, pe tronsonul kilometric 49 – 50+500 de metri, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului,  banda numărul doi fiind restricționată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button