Expres

Reamenajarea Pieței Sfatului – brașovenii sunt invitați să-și spună punctul de vedere

Reamenajarea Pieței Sfatului – brașovenii sunt invitați să-și spună punctul de vedere. Proiectul a fost elaborat anul trecut, în urma unui concurs internațional, însă primele schițe prezentate de Primăria Brașov au stârnit mari controverse, una dintre ele fiind legată de propunerea de desființare a fântânii arteziene. Acum, comunitatea și profesioniștii din domeniu sunt invitați, în cadrul prezentării, să-și spună și punctul de vedere cu privire la acest proiect. Evenimentul va avea loc joi, 25 mai, de la ora 17.00, la Banca de Cultură Apollonia. Cei care nu pot fi prezenți vor putea urmări prezentarea pe Zoom, fiind necesară înscrierea aici.
„Reamintim că, în urma unui concurs internațional de soluții, organizat anul trecut de Ordinul Arhitecților din România, un juriu internațional a desemnat proiectul echipei de arhitecți de la STARH – Arhitectură, Construcții, Design SRL din București drept cel mai bun concept de restaurare al Pieței Sfatului. Ca urmare a acestui concurs, echipa de arhitecți câștigătoare a început etapa de realizarea a proiectului tehnic pentru restaurarea celei mai importante zone a orașului, Piața Sfatului. Pentru a vedea modul în care acest proiect răspunde așteptărilor brașovenilor, dar și pentru a vedea care sunt părerile specialiștilor în domeniu, echipa de proiectanți, în parteneriat cu municipalitatea, organizează această prezentare publică”, a precizat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] despre reamenajarea Pieței Sfatului se împiedică de fântâna arteziană. După cum am informat aici, firma de arhitectură STARH – Arhitectură, Construcții, Design SRL, din București, și […]

4 luni în urmă

[…] Sfatului, de aia n-o pornesc”, cu referire la planurile controversate de reamenajare (detalii aici). Cum acordul-cadru pentru repararea şi întreţinerea fântânilor arteziene din municipiul […]

Back to top button