Expres

Reacții în urma primelor angajări la Aeroportul Brașov

Reacții în urma primelor angajări la Aeroportul Brașov.

Autoritățile au informat cu privire la primele şase posturi scoase la concurs de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”. S-a precizat că a existat un interes foarte mare în rândul potenţialilor candidaţi. 92 de persoane s-au înscris la acest concurs. Detalii, AICI.

Destui brașoveni au tratat cu suspiciune modul în care s-au efectuat aceste angajări. Ei au comentat pe contul de Facebook al Aeroportului Internațional Brașov.

Reacții în urma primelor angajări la Aeroportul Brașov

  • „La ce fișa postului am citit și la ce aberații de dosare cu șină s-au cerut, eu nu știu cum au făcut selecția, zău așa… Se dovedește stupiditatea sistemului. Va ieși cine trebuie”.
  • „Nu mă interesează niciunul dintre aceste joburi, dar din ce am citit, mi se pare cam ciudat să văd că atât de puține persoane s-au calificat în proba finala a interviurilor pentru asistenți și resurse umane.
  • Se pot publica numele «câștigătorilor» și partidele din care fac parte?”.
  • „Și câți sunt piloșii?”.
  • „Tot pe pile angajați, lăsați textele pompoase și răsuflate… După ce se deschide aeroportul, o să găsim cu siguranță arborele genealogic al unei persoane importante sau pe o funcție importantă. Lăsați, cunoaștem fenomenul angajărilor în România“.
  • „2500 de lei brut – ha, ha, ha”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Pana cade primul avion in nas pe motiv ca au fost angajate rubedenii si amante de partid.

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Willy
Back to top button