Expres

Reacții după sesizarea cu „țigănia din zona Lacului Noua” / Primăria Brașov, Poliția Locală și Protecția Consumatorilor, vizate / Parcul Titulescu și Gara Brașov, date exemple

Reacții după sesizarea cu „țigănia din zona Lacului Noua”.

Un cetățean cu simț civic ne-a sesizat, ieri, „țigănia” existentă în zona Lacului Noua din Brașov atunci când se organizează fel de fel de târguri. Respectivul a relatat, printre altele, că miroase persistent a ulei rânced, iar manelele răsună la maximum – Detalii, AICI.

Reacții după sesizarea cu „țigănia din zona Lacului Noua”

După publicarea materialului, comentariile oamenilor, brașoveni în special, pe marginea acestui subiect au abundat, atât în subsolul articolului, cât și în social media (Facebook MyTex – Știri Online Brașov și e-Brașovenii, de exemplu):

„Stimabile cetățean cu simț civic. Nu ești singurul care a sesizat aceste aspecte, dar degeaba, nu se rezolvă. Atâta timp cât Primăria și cei de acolo încasează bani grei…. nimic nu se rezolva. Proștii cumpără și le fac burta și mai mare așa zișilor patroni de carton. Țigănia va rămâne”.

„Poliția Locală… Unde este Poliția Locală?”.

„Nu l-a dus nimeni cu forța acolo (pe cetățeanul respectiv – n.r.). Să meargă la marele eveniment cu mâncare din Parcul Titulescu, că și acolo e la fel. Multă mâncare și muzică într-un spațiu unde ar trebui să te relaxezi și să te simți bine. Ce-i cel mai prost acolo e că e plasat fix lângă locul de joacă al copiilor”.

„… Eu am fost vineri. Am mâncat, mi-a plăcut, nu era nimic rânced, muzica era tare, dar parcul e mare și e loc destul ca să nu stai lângă boxe. Nu e nici o țigănie, asta e doar în mintea celui care a scris textul. O fi vreun aristocrat de viță regală probabil și n-a mai văzut așa ceva! Acum depinde ce cauți când e anunțat un festival cu distracție și mâncare stradală. Nu te obligă nimeni să mergi la festival, e imens parcul. Cititorul îl numește târg, nu e nici un târg acolo. Dacă cineva e indignat și crede că există nereguli, avem Oficiul pentru Protecția Consumatorilor, de ce nu sună să ia măsuri? De lene?”.

Reacții după sesizarea cu „țigănia din zona Lacului Noua”

„Cât timp lumea merge la astfel de evenimente, nu vor apărea îmbunătățiri”.

„Este campanie electorală. Toate aceste evenimente sunt făcute la inițiativa candidaților. Cum credeți că tot orașul este împânzit de așa-zisele târguri?”.

„Păi, ești în România stimate domn. Ai uitat?”.

„România educată democratic, ce vreți mai mult?”.

„În Parcul Titulescu am asistat la o scenă jalnică. În fata unei terase improvizate, lumea își plimba câinii, care-si făceau nevoile fix în nasul consumatorilor”.

„Şi la Gară se reface deja «ţigănia» de chioşcuri, pe terenuri ale CFR. Nici n-au apucat să le demoleze pe cele vechi şi deja au renăscut”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
14 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
2 luni în urmă

Daca pana acum Brasovul a fost distrus sistematic prin moldovenizare, de ceva timp cu aportul veneticilor din sud, Brasovul se si cocalarizeaza. Eu nu ii inteleg pe moldovenii si pe cocalarii astia sudisti din tiganie. Ei vin aici ca le… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 2 luni în urmă de către Willy
doggie
Răspunde la  Willy
2 luni în urmă

Lasa aerele de ardelean deoparte caci e plin si Ardealul de tigani. Vezi Garcini, Arini, Apata, Tarlungeni, Budila, Crizbav, etc. Targu Mures e deasemenea fruntas. Romania e tara tiganilor asa ca accepta noua normalitate.

Barbu Gh.
Răspunde la  doggie
2 luni în urmă

Nu-i ardelean, dă-l dreaq de vinitură deviantă.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
2 luni în urmă

Sictir troll infect putnist dat la gura cu maro hAurist. Spune, recunoaste, te-ai descaltat cand ai coborat in gara Brasov din Maricica? Puneai franzela de sarbatori pe masa ca ziceai ca e delicatesa, dar nu uita sa faci scandal la… Citeşte mai mult »

Porfir
Răspunde la  Willy
2 luni în urmă

Hai taci acolo, securist sinistru!

ion
Răspunde la  doggie
2 luni în urmă

Ce spui tu e anormalitate! Normal e ca Romania sa fie locuita de romani , nu de tigani, Germania de nemti, Italia de italieni, Franta de francezi, etc. Ca propaganda globalista ne-a corcit cu tot felul de natii nu inseamna… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  ion
2 luni în urmă

Si pe hotii aia cine ii mai voteaza daca nu ar fi descremenatii? De ce crezi ca li se permit atatea faradelegi? De ce crezi ca sunt favorizati? De ce nu se duce protectia copilului peste ei ca nu isi… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  doggie
2 luni în urmă

dog sezi! Ai uitat sa latri: Galati, Vrancea, Dolj, Olt, Arges, Bucuresti, Ialomita, Constanta. Lasa-o jos ca macane. Plus ca eu vorbeam de sarme si sudisti, esti pe langa, hai pa!

Ultima modificare a 2 luni în urmă de către Willy
Barbu Gh.
2 luni în urmă

MELIȚIA LOCALĂ TREBUIE DESFIINȚATĂ!!!

DOAR CA FAPT DIVERS: CU CÂT SE ÎMPRUMUTĂ ROMÂNIA PENTRU A ȚINE ÎN PUF BUGETARII ȘI SPECIALII? Cu 50.000 de euro pe minut!

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
2 luni în urmă

Ma-ta nu face in gara atata tot anul. De aia isi ia de “lucru” si pentru acasa?

Porfir
Răspunde la  Willy
2 luni în urmă

a ta face lejer, ca lucra en-gross in parcari de tiruri la 5 lei sedinta

COVRIG
2 luni în urmă

MILIȚIA PROTEJAZA PRIMARII ȘI CONSILIUL LOCAL ,MIZERIA E LA LOC DE FRUNTE CÂND CHIPURILE ESTE CÂTE O ZI TRÂMBIȚATĂ MAI ALES ACUM IN PREAJMA CIRCULUI ELECTORAL RUȘINE!!!

Ana
2 luni în urmă

Din păcate, tiganizarea rromaniei continuă vertiginos. Va dați seama cum va arăta țara asta cand țiganii vor fi majoritari? Și nu mai e mult până atunci. Dacă românii nu conștientizează acest lucru, se va alege praful de neamul și de… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
2 luni în urmă

Boschetarul deviant iar este pe lîngă subiect. Aia este, waxer deviant și redus. Atât a putut Mama Natură în cazul lui.

Back to top button