Expres

Razie rutieră în Tărlungeni

Razie rutieră, ieri, în Tărlungeni, județul Brașov. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au organizat și desfășurat ieri, 25.02.2023, o acțiune care a vizat depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive, activitate ce s-a desfășurat pe raza comunei Tărlungeni”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Într-un interval de 5 ore, au fost verificați și testați aproximativ 350 de conducători auto. În cadrul acțiunii au fost reținute 4 permise de conducere pentru consum de alcool. Pentru doi dintre conducătorii auto testați s-a luat măsura întocmirii de dosare penale pentru infracțiuni de conducere sub influența alcoolului.
Astfel de acțiuni se vor desfășura și în alte localități din județ în perioada următoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button