Expres

Razie în Codlea

Razie…

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au desfășurat ieri o acțiune cu efective extinse, pentru menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special pentru combaterea infracționalității din domeniul evaziunii fiscale și pentru verificarea respectării legislației de către transportatorii rutieri de persoane.


Pentru că ne dorim creșterea gradului de siguranță, polițiștii brașoveni au organizat și au desfășurat o acțiune complexă în municipiul Codlea, care a vizat identificarea și sancționarea abaterilor de la normele legale, în special pentru prevenirea și combaterea infracționalității din domeniul evaziunii fiscale, dar și pentru verificarea respectării legislației de către transportatorii rutieri de persoane“, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


La activități au participat polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Brașov, Serviciul Rutier Brașov, Poliția Municipiului Brașov –  Biroul Rutier și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.
În timpul acțiunilor au fost verificați 2 operatori de transport, au fost legitimate 20 de persoane și au fost verificate 15 autovehicule.


Rezultatul activităților s-a concretizat în aplicarea a 12 sancțiuni contravenționale, cu valoare totală de aproape 10.000 de lei și în confiscarea sumei de 568 de lei.
Totodată, în urma celor constatate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov continuă cercetările în cazul unora dintre operatorii de transport verificați.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button