Expres

Razie cu radare, pe DN 13 Brașov – Mureș

Razie cu radare, pe DN 13 Brașov – Mureș…

Polițiștii rutieri brașoveni, în colaborare cu colegii din județul Mureș, au desfășurat ieri o razie care a vizat menținerea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor rutiere, prin identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză pe DN 13.


„Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat în intervalele orare considerate cu risc rutier în baza datelor colectate și în zonele unde au avut loc evenimente rutiere grave, drept pentru care aparatele de măsurare a vitezei au fost amplasate pe segmetele de drum astfel analizate. Astfel, în cadrul acțiunii au participat polițiști din cadrul I.P.J. Brașov, care au utilizat un număr de 6 aparate de măsurare a vitezei, precum și polițiști rutieri din cadrul I.P.J. Mureș, care au acționat pe același drum, aflat pe raza de competență a județului respectiv”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Polițiștii au fost aplicat 105 sancțiuni contravenționale șoferilor „prinși” de radar.
Tot pentru abateri înregistrate de aparatul radar, șase conducători auto vor avea dreptul de a conduce suspendat pentru o perioadă de timp. În cazul a șapte autovehicule controlate, au fost reținute certificatele de înmatriculare pentru defecțiunile tehnice identificate la acestea.
„Reamintim că obiectivul acțiunilor de acest tip îl reprezintă siguranța cetățenilor, sens în care activitățile operative vor continua în perioada următoare”, a transmis reprezentantul IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button