Expres

RATBV suspendă cursele pentru elevi

RATBV suspendă cursele pentru elevi.

Săptămâna viitoare va fi vacanță în învățământul preuniversitar din județul Brașov. Ca urmare, RATBV nu va mai efectua cursele de transport pentru elevi în Brașov și Codlea în perioada 20 – 24 februarie. Acestea urmează a fi reluate în ambele orașe pe 27 februarie 2023.
„Facem mențiunea că în ultima perioadă serviciile de transport special pentru elevi sunt utilizate zilnic de peste 600 de copii”, au precizat reprezentanții operatorului de transport.

RATBV suspendă cursele pentru elevi. Reamintim că, în premieră, în acest an școlar există o săptămână de vacanță mobilă în februarie. Fiecare inspectorat județean a avut libertatea să aleagă perioada de vacanță.

Copiii de grădiniță, elevii și profesorii din Ilfov și Suceava au fost în vacanță între 6 și 10 februarie.

În județele Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova, azi e ultima zi de vacanță.

Județele care vor avea vacanță în 20-24 februarie sunt Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Citiți și:

Fără vacanță de Paști în 2024


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Citeste tot articolul Sursa & Foto Credit- “mytex.ro” […]

1 an în urmă

[…] RATBV suspendă cursele pentru elevi […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare