Expres

RATBV modifică traseele și orarele a trei linii

RATBV modifică traseele și orarele a trei linii. Este vorba despre autobuzele ce deservesc trei linii metropolitane, respectiv cele cu indicativele 310, 320 și 540. Acestea vor avea noi stații ca și capăt de linie în municipiul Brașov. Schimbarea e determinată de începerea lucrărilor la viitorul terminal din zona Gării CFR Brașov.

Modificările ce survin de luni

Acestea sunt modificările ce survin de la începutul săptămânii viitoare:

– autobuzele de pe linia 310, Brașov – Hălchiu, vor avea capăt de linie în Brașov la peronul 1 al actualului terminal din fața Gării CFR Brașov, peron comun cu liniile 29 și 40;
– autobuzele de pe linia 320, Brașov – Feldioara, vor avea capăt de linie în Brașov în stația „Bd. Gării”, situată pe Bulevardul Gării în sensul de deplasare spre Făget;
– autobuzele de pe linia 540, Brașov – Vama Buzăului, vor avea capăt de linie în stația „Căprioara”, situată pe Bulevardul Gării în sensul de deplasare spre Sala Sporturilor.

Nu vor mai staționa în Brașov

RATBV modifică traseele și orarele a trei linii. Schimbările menționate mai sus vor genera și modificări ale orarelor liniilor 320 și 540, din punct de vedere al stațiilor-capete de linie. Graficele de circulație ale acestor linii vor fi reafișate în stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea „Trasee și orare”. Noile afișe vor purta mențiunea „Valabil din 30 ianuarie 2023”.
„De asemenea, facem mențiunea că autobuzele de pe cele trei trasee nu vor mai staționa în capetele de linie din Municipiul Brașov”, spune Silviu Ștefan, purtător de cuvânt al RATBV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] de mâine, 28 ianuarie 2023, concomitent cu deschiderea sezonului de schi în Poiana Brașov, RATBV va suplimenta semnificativ capacitatea de transport oferită spre stațiune și în interiorul ei. […]

Back to top button