Expres

RATBV introduce o nouă linie metropolitană, pentru a lega Gârcini de Brașov

RATBV va introduce o nouă linie metropolitană, de la 1 noiembrie.

RATBV a primit aprobarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov (AMDDTPBv) pentru operaționalizarea unui nou traseu metropolitan: 711. Linia va asigura legătura cartierului Gârcini din Săcele cu municipiul Brașov. Această nouă modalitate de transport între cele două localități reprezintă cel de-al 23-lea traseu metropolitan operat de RATBV.

Astfel, de la 1 noiembrie, la cererea Primăriei Săcele, RATBV va asigura legătura între Gârcini – Săcele și capătul de linie „Terminal Roman” de pe strada Poienelor din Brașov prin efectuarea a șase curse tur – retur (doar în zilelele lucrătoare). Traseul liniei 711 are practic aceeași rută și aceleași stații ca și linia 710, pe tronsonul Roman-Garaj Sacele, însă noutatea lui constă în deplasarea suplimentară până la capătul de linie din cartierul Gârcini.

Pentru plata călătoriilor la linia 711 este aplicabil Planul tarifar al RATBV, disponibil pe site-ul societății, în secțiunea „Tarife”, cu mențiunea că plata călătoriilor se poate face și cu card bancar sau telefonul, prin intermediul aplicației 24 Pay.

Varianta tarifară cea mai avantajoasă este abonamentul metropolitan, cu prețul de 150 de lei lunar, ce permite utilizarea tuturor liniilor metropolitane și urbane operate de RATBV în toată zona metropolitană Brașov.      


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
John
8 luni în urmă

DE la 1 noiembrie paziti-va portofelele !!!!

mihai
8 luni în urmă

Nu aveam destui colorati?

Renate
8 luni în urmă

Câtă grija pentru hetnia care nu munceste,fura, da in cap,etc. Porcaria de corectitudine politică pune semnul egal între oamenii corecți,educați, plătitori de taxe și hetnia descremenata. Suntem terminati,precum Săcelele!

Back to top button