Expres

RATBV a ținut cont de solicitarea Primăriei Hărman

RATBV a ținut cont de solicitarea Primăriei Hărman.

RATBV a anunțat că mărește de mâine, 1 septembrie, oferta de transport pe linia metropolitană 511, Brașov (Căprioara) – Hărman – Podu Oltului, prin introducerea a trei noi curse tur-retur în graficul de circulație al zilelor lucrătoare. De asemenea, pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi, de mâine, autobuzele de pe linia 511 vor opri într-o nouă stație, denumită „Muzeu”, amplasată în centrul comunei Hărman, pe sensul de deplasare spre Brașov.

RATBV a ținut cont de solicitarea Primăriei Hărman

Măsurile menționate au fost luate la solicitarea Primăriei Hărman, cu aprobarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov.

„Conform noilor orare de circulație, pe linia 511 vor fi efectuate în zilele lucrătoare un număr total de 18 curse dus/întors, iar în zilele de week-end ori sărbători legale, câte 10 curse tur/retur. Ne adaptăm permanent la solicitările venite din partea călătoriilor sau ale instituțiilor administrației publice locale, fiindcă serviciul nostru trebuie să fie principala opțiune de transport în Brașov și zona metropolitană”, a declarat directorul general al RATBV, Marian Geman.

RATBV va afișa pe site-ul propriu și în toate stațiile de pe traseu noile grafice de circulație, care vor purta mențiunea „Valabil de la 01.09.2023”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button