Expres

Radare „în cascadă”, pe DN 11

Au fost radare „în cascadă“, ieri, pe DN 11. Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 11.00-18.00.


„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Rutier, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Covasna și Bacău – Serviciile Rutiere, au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, în sistem CASCADĂ, pe DN11, pe raza județelor Brașov, Covasna și Bacău, ce a avut ca scop verificarea respectării de către conducătorii de autovehicule a regimului legal de viteză”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Au fost utilizate aparate de măsurare a vitezei, cinemometrele TruCam și aparatele Autovision.

În urma acestei acțiuni cu radare în cascadă pe DN 11 au fost aplicate 295 de sancțiuni contravenționale. Au fost reținute 18 permise de conducere. Din totalul sancțiunilor constatate, polițiștii brașoveni au aplicat 130. Valoarea acestor amenzi depășește 32.000 lei, conform sursei citate. Dintre cele 130 de amenzi, 106 au fost date pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Alte 24 de amenzi au fost date de polițiștii brașoveni pentru alte nereguli.

Agenții rutieri brașoveni au reținut un permis de conducere pentru nerespectarea regulilor privind depășirea. Totodată, polițiștii din județul Brașov au retras 2 certificate de înmatriculare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Gogu
1 an în urmă

Puneti si pe str. Minerva!
Se alearga ca la formula 1!!
Mai asteptati vreun accident????

Back to top button