Expres

Radare în cascadă pe DN 11, în Brașov și încă două județe

Polițiștii rutieri au desfășurat ieri controale în cascadă pe DN 11. Radarele au fost amplasate pe DN 11, în județele Brașov, Covasna și Bacău.

Acțiunea a avut loc între orele 09.00 – 12.00 și 15.00 – 17.00. Scopul a fost de a-i sancționa pe conducătorii auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate accidente pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.
Au participat 49 de polițiști rutieri. Echipajele au utilizat 10 aparate de măsurare a vitezei.


Cu ocazia desfășurării acțiunii au fost aplicate 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 56.645 lei. Au fost reținute 26 permise de conducere. Dintre acestea, 24 de permise au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 2 permise pentru depășiri neregulamentare. De asemenea au fost reținute și 2 certificate de înmatriculare.
Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor continua astfel de acțiuni și în perioada următoare, pe raza întregului județ.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button