Expres

Protecția Consumatorilor a demarat acțiunea „sicrie pe roți”. Prima „victimă”… (galerie foto)

Protecția Consumatorilor a demarat acțiunea „sicrie pe roți”. Este vorba despre autovehiculele neconforme, cu care se face transport de persoane.


„În urma mesajelor primite de la Dvs, împreună cu vicepreședintele Mihai Culeafă, cel care va coordona întreaga operațiune, am ieșit astăzi pe teren să gasim SICRIE PE ROȚI, numele acțiunii noastre viitoare.
Am găsit o «victimă»! Cu cauciucuri distruse, fire electrice rupte și neizolate, podeaua cu găuri și scaunele rupte, acest microbuz avea ITP!!!!
Cine și-a asumat riscul lăsării pe șosea a acestei epave va trebui să dea explicații!”,  a scris pe pagina sa de Facebook președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu.
În cazul de astăzi, echipa Protecției Consumatorilor a chemat Poliția.


„Am solicitat prezența colegilor de la Poliția Rutieră, care au răspuns imediat, procedând la retragerea numerelor și a actelor. Le mulțumesc pentru operativitate!
Vom demara verificări la nivel național! Avem nevoie de poze și informații de la fiecare dintre voi!”, a mai scris Horia Constantinescu.

Amintim că, în luna mai, un autobuz a cărui lunetă lipsea a fost folosit de o companie de transport, pe ruta Făgăraș-Brașov, punând în pericol siguranța pasagerilor.
Unul dintre călători a filmat și a postat înregistrarea pe Facebook. În filmuleț se vede că autobuzul nu avea lunetă, ci doar… perdeluțe.

Vezi și:

Județul BRAȘOV. Autobuz fără lunetă, folosit la transport de persoane (VIDEO) / Oamenii, „protejați” de… perdeluțe

BRAȘOV. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul autobuzului folosit fără a avea lunetă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button