Expres

Programul Lidl de sărbători / Atenție, 2 zile libere

Programul Lidl de sărbători

Lidl România le oferă angajaților din magazine două zile libere de Crăciun – 25 și 26 decembrie 2022. Acestea sunt cuprinse, de altfel în calendarul zilelor libere și a sărbătorilor legale.

„Lidl România a introdus, din decembrie 2013, politica de două zile libere angajaților, acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv de Paște. Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri cu ocazia celor două sărbători. Acestea se adaugă la celelalte beneficii financiare, precum tichete de masă, bonusuri aniversare și remunerație pentru orele suplimentare sau sporuri pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale”, așa cum a informat Wall Street.

În perioada 19 – 23 decembrie și 27 – 30 decembrie 2022, activitatea magazinelor Lidl se va desfășura între orele 7.00 – 22.00.

În zilele de 24 decembrie și 31 decembrie 2022, clienții vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl în intervalul orar 7.00 – 18.00.

Pe 2 ianuarie 2023, orarul de funcționare al magazinelor Lidl va fi între 9.00 – 17.00. Începând cu 3 ianuarie magazinele Lidl vor reveni la programul normal de funcționare, între 7.30 și 21.00.

Programul Lidl de sărbători


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Si ce ne pasa? Ne e rushine sa cumparam de la comerciantii locali?
Ca doar ati vazut cum ne trateaza vesticii.
ASTIA TREBUIE BOICOTATI LA GREU!!!

1 an în urmă

[…] și Kaufland au anunțat programul magazinelor lor pentru sărbătorile din această iarnă – AICI și AICI. Și de Crăciun, și de […]

Back to top button