Expres

Programul de Paște al RATBV – cum vor circula mijloacele de transport în comun din Brașov

În această dimineață a fost făcut public programul de Paște al RATBV. Astfel, în perioada Sărbătorilor Pascale, mijloacele de transport public de călători vor circula după cum urmează:

  • Vineri, 14 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare;
  • Sâmbătă, 15 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile de sâmbătă;
  • Duminică, 16 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Luni, 17 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Marți, 18 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare.

„În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm călătorilor rugămintea să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea «Trasee și orare» și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov. 

    
În ceea ce privește programul de funcționare al punctelor de vânzare RATBV, facem mențiunea că în perioada 14 – 17 aprilie 2023, inclusiv, casieriile vor fi deschise conform programelor aferente unor zile de sărbătoare (sâmbătă și duminică). Orarul de funcționare poate fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea «Rețea distribuție bilete și abonamente», respectiv accesând https://www.ratbv.ro/retea-distributie-bilete-si-abonamente/”, a precizat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

„Pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, îi informăm pe clienții noștri cu privire la faptul că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația 24 pay, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană, precum și, pentru plata călătoriilor, plata cu cardul bancar Visa/Mastercard”, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button