Expres

Program experimental într-un oraș din județul Brașov, pentru economie la curent

Program experimental într-un oraș din județul Brașov, pentru economie la curent. Primăria Făgăraș anunță modificări la iluminatul public, ca program experimental.

„Primăria Municipiului Făgăraș propune începând cu 12 decembrie 2022 un program de reducere a puterii corpurilor de iluminat public. Programul de comandă și control al gradului de iluminare (dimming) va fi aplicat pe străzile unde Flash Lighting Services S.A. a efectuat modernizarea iluminatului prin montarea de lămpi cu LED și telegestiune.
Acesta este un program experimental la care se pot aduce îmbunătățiri și va funcționa după următorul orar:
–  până la ora 22:00, la puterea maximă instalată;
– între orele 22:00 – 05:00 va scădea treptat până la jumătate din puterea instalată;
– după ora 05:00 va reveni la puterea maximă;
Pentru orice deranjament sau defecțiune a iluminatului public puteți apela la dispeceratul firmei Flash Lighting Services S.A., la numărul de telefon 0751586462″, au transmis reprezentanții Primăriei Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Un program adevarat trebuie sa inceapa cu oprirea curentului si caldurii la primarie si gardienii publici. Ar mai fi indicata si interzicerea folosirii parcului auto de catre acestia. Dupa care se pot studia si alte metode de economisire a banului… Citeşte mai mult »

Back to top button