Expres

Primarul Brașovului, vizită nocturnă pe șantier

Primarul Brașovului, vizită nocturnă pe șantier. Allen Coliban a postat azi-noapte, în jurul orei 1.00, pe pagina sa oficială de Facebook un reel (clip video scurt) și mai multe poze de la vizita pe care a făcut-o pe șantierul de la pasajul Independenței, închis traficului noaptea pentru lucrări de reparații la carosabil (detalii aici).
Edilul a menționat că se asfaltează noaptea pentru a diminua disconfortul șoferilor brașoveni. „Lucrăm noaptea la asfaltările din Tractorul. Diminuăm blocajele din trafic și reducem la minim disconfortul pentru brașovenii din zonă. Terminăm Independenței până la finalul săptămânii. Continuăm apoi cu 1 Decembrie și cu celelalte străzi planificate pentru intervenții în această perioadă, în Tractorul.
În procesul de asfaltare intră și refacerea fundațiilor canalelor și le ridicăm la cotă. Astfel de lucrări, fie nu s-au mai făcut de ani de zile, fie nu s-au făcut niciodată”.

Primarul Brașovului, vizită nocturnă pe șantier. Lucrările de reparații străzi programate pentru această perioadă sunt în plină desfășurare. Se lucrează în continuare în cartierele Tractorul, Șchei, Dârste și Noua și Astra. Odată cu terminarea lucrărilor pe străzile din cartierul Tractorul, în lotul 1, Valdek Impex – compania cu care municipalitatea are contract – va începe reparațiile pe b-dul Griviței, tronsonul dintre pasajul Fartec și intersecția cu Calea Feldioarei.
Toate acestea sunt lucrări de reparații majore, care presupun decapare mecanizată a unor tronsoane unde au apărut gropi, crăpături, văluriri sau burdușiri, și turnarea de covoare asfaltice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] să fie avantajați față de cei care circulă cu mașinile personale”, a declarat primarul Allen Coliban pentru […]

Back to top button