Expres

Primarul Brașovului nu renunță la Hanul de la Pietrele lui Solomon / Petiție în atenția consilierilor locali

Primarul Brașovului nu renunță la Hanul de la Pietrele lui Solomon.

„Hanul de la Pietrele lui Solomon trebuie cumpărat, reconstruit și redat brașovenilor, fix așa cum a fost în trecut – restaurant, loc de popas și de socializare. Toată zona (han, fond forestier, giratoriu stradal și parcare) este proprietate privată. Proprietarii sunt acum dispuși să vândă toate aceste obiective către Municipalitate. Putem face această achiziție. Aceasta are la bază o negociere făcută deja, pe baza unui raport al unui evaluator independent”, a declarat Allen Coliban.

Primarul Brașovului nu renunță la Hanul de la Pietrele lui Solomon

El a mai spus că decizia de achiziție este la Consiliul Local Brașov, precizând: „Chiar dacă, în numele tuturor brașovenilor, le-am propus în mai multe rânduri membrilor Consiliului Local să facem această achiziție, până acum, cei din majoritate au refuzat. În aceste condiții, este necesară mobilizarea fiecăruia dintre noi, a comunității brașovene, astfel încât vocea să ne fie auzită de către membrii Consiliului Local Brașov. Semnează și distribuie petiția pentru Hanul de la Pietrele lui Solomon – https://bit.ly/41oFSMs.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Primarul Brașovului dorește ca Municipalitatea să cumpere ce a mai rămas din imobilul în care odinioară funcționa Hanul de la Pietrele lui Solomon – Detalii, AICI. […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button