Expres

Primarul Brașovului caută „șef la Dorei” / Ce s-a întâmplat pe str. Hărmanului

Primarul Brașovului a precizat că au început lucrările de asfaltare pe strada Hărmanului. Astfel, canalele au fost acoperite temporar, pentru a nu fi colmatate. Dar, așa cum a precizat Allen Coliban, „niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal la finalul programului, deși Brașovul se afla sub cod galben de fenomene meteo. Astfel, colegii de la SVSU și Compania Apa lucrează la rezolvarea situației” – vezi foto.

Primarul Brașovului caută „șef la Dorei”. „Profit de ocazie pentru a vă spune că suntem în căutare de «șef la Dorei». Lansăm (din nou) concursul de Șef Serviciu Străzi, termenul de depunere a dosarelor fiiind 25 septembrie. Pe 6 septembrie vom publica anunțul (conform calendarului impus de lege și avizat de ANAP”, a mai spus Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
8 luni în urmă

Se “uita” cam multe in orasul asta. Ca si in tara asta, dealtfel. Normal ca au toti lucratorii la stat memeria scurta. Doar nu raspund in fata nimanui. Tara lor, tara bugetarilor, tara celor platiti de la buget. In tara… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare