Expres

Primăria Brașov va finanța 8 proiecte sociale. Lista…

Primăria Brașov va finanța 8 proiecte sociale.

Municipalitatea a anunțat, astăzi, proiectele câștigătoare din domeniul social care au obținut finanțare de la bugetul local, prin Ghidul social. Comisia de evaluare a selectat opt dintre cele 10 proiecte depuse. Valoarea totală a acestora este de 360.066,2 lei.


„Am încheiat etapa de evaluare și selecție a proiectelor sociale finanțate din bugetul municipiului Brașov. Avem opt proiecte câștigătoare, care vin să răspundă nevoilor sociale din municipiu pe ariile tematice care au fost stabilite în Ghidul de finanțare. Anul acesta vom finanța proiecte care au ca scop integrarea copiilor cu nevoi speciale, persoanele cu dizabilități și tinerii care părăsesc sistemul de ocrotire socială, atunci când împlinesc 18 ani. Ele însumează o finanțare totală de peste 360.000 de lei și vin în completarea serviciilor pe care municipiul le oferă prin Direcția de Asistență Socială. Faptul că de la an la an avem mai multe proiecte, avem o finanțare mai mare este o confirmare a importanței pe care municipalitatea, dar mai ales comunitatea o acordă celor care au nevoie de sprijinul nostru, pentru că nivelul de civilizație și de unitate al unei comunități este dat și de modul în care înțelegem să fim alături de cei care au nevoie de noi”, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.


Proiectele sociale câștigătoare în acest an vizează copiii cu nevoi speciale, persoanele cu handicap vizual, cele cu dizabilități locomotorii, îmbunătățirea sănătății mintale și integrarea tinerilor dezinstituționalizați.
Lista cu proiectele câștigătoare:

  1. Start recuperare pentru copiii cu TSA din Brașov! al Asociației Help Autism. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 50.000 de lei.
  2. Vrem să fim salvați și noi! al Asociației Nevăzătorilor din România, Filiala Brașov. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 50.000 de lei.
  3. Tehnologie pentru terapie în logopedie al Asociației Dicta Brașov. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 47.400 de lei.
  4. Fii Activ! al Asociației pentru Persoane cu Dizabilități Fizice Sf. Haralambie. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 44.902,88 lei.
  5. 7SensesKids – Prevenție și Intervenție timpurie al Asociației Rază de Speranță în Intervenția și Terapia TSA. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 43.828 de lei.
  6. EQULIBRIUM – be Brave al Asociației de Servicii Sociale SCUT. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 43.812,3 lei.
  7. ReConnect – Pantent Skills, ed. 2 al Asociației Rază de Speranță în Intervenția și Terapia TSA. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 43.963 de lei.
  8. O Casă pentru Viitor al Asociației Zâmbește pentru Viitor. Valoarea cofinanțării de la Primăria Brașov este de 36.160 de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button