Expres

Primăria Brașov a plătit avocatei Georgiana Raluca Trandafir 270.000 de lei, în lupta cu P&P, pe care Municipalitatea a pierdut-o

Primăria Brașov a plătit avocatei Georgiana Raluca Trandafir 270.000 de lei, în lupta cu P&P, pe care Municipalitatea a pierdut-o în mare parte. În fapt, suma a fost plătită cabinetului ei de avocatură.

„Primăria Brașov a plătit Cabinetului de avocatură Georgiana-Raluca Trandafir pentru toate procesele (n.r. cu P&P) în care aceasta a reprezentat Municipalitatea (inclusiv procesul câștigat cu privire la aprobarea noului Regulament și cel pierdut cu privire la rezilierea contractului) suma de 270.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.
„Cel mai important este cel cu aplicarea noului Regulament (nu se mai plătește între ora 20.00 și ora 8.00 și nu se plătește duminica)”, a adăugat sursa citată.

Amintim că Primăria Brașov – condusă de Allen Coliban – a vrut rezilierea contractului cu P&P (firma căreia i-a fost concesionat serviciul de gestionare a locurilor de parcare cu plată din Brașov). Contractul a fost semnat de fostul primar, George Scripcaru. Procesul a fost câștigat de P&P atât la Tribunalul Covasna, cât și la Curtea de Apel Brașov. Potrivit regulamentului inițial, plata se făcea 24 de ore din 24. Municipalitatea a reușit să modifice această prevedere. Astfel, nu se mai plătește între ora 20.00 și ora 8.00 și nu se plătește duminica (n.r. cum era și înaintea regulamentului atacat).

Vezi și:

Primăria Brașov, pierdere costisitoare în favoarea P&P
BRAȘOV. CAZUL P&P. Lucian Pătrașcu (PSD): Adevărul despre Administrația Coliban…

BRAȘOV. CAZUL P&P. Consilierul local Marius Potea a cerut iar rezilierea contractului cu cabinetul avocatei Georgiana Trandafir

Update. BRAȘOV. Avocata Georgiana Trandafir, despre P&P: „Am formulat și o plângere penală pentru fals, împotriva societății” / Ce a spus ea despre tarifele percepute


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Unde au găsit-o pe madamă? Ce „absolventă” de Drăgan, Haret, Muricană, Hecologică sau Barițiu o fi?
MULT RĂU A MAI PUTUT FACE PENALUL SEMIANALFABET DIN ȘOLDOVA

VAX POPULI
1 an în urmă

CLICA de partid.

Willy
1 an în urmă

Sa i se impute suma lui Coliban. Avem juristi in Primarie. Cum au stiut sa faca contractul asa stiau sa il si desfaca.

#totalulNene

Back to top button