Expres

Preot român, mort la 53 de ani, în Italia

Preot român, mort la 53 de ani, în Italia…

Comunitatea românească creștin-ortodoxă din Cremona, provincia cu același nume din regiunea italiană Lombardia, se află în doliu după moartea subită a părintelui Doru Fuciu.


El a decedat în dimineața de 29 iulie, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, ceea ce a condus la internarea acestuia într-un spital din Milano, potrivit rotalianul.com.
Părintele Fuciu lasă în urma sa îndurerate soția, Viorica, și fiica, Teofana, în vârstă de 14 ani.


Episcopul Antonio Napolioni, din partea Diecezei Cremona, și-a exprimat durerea într-o scrisoare adresată familiei lui părintele Fuciu și comunității ortodoxe române din Cremona.


Rămășițele pământești ale părintelui Doru Fuciu vor fi duse la biserica din via Litta a Borgo Loreto la data de 31 iulie, mai precizează sursa citată.
Slujba de înmormântare va fi oficiată de PS Siluan, episcopul Diecezei Ortodoxe Române din Italia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Alt deces subit? Popicu cîte doze avea la activ? Trei? Patru? Oricum, așteptăm să citim și despre decesul unui deviant boschetar într-o budă a unei cârciumi. Al lui vilighei, waxerul iubitor de slava și leghebetea. El zicea că-n cârciumă l-a… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Ma-ta ii mai scrie lui Putin sa te ia de nevasta?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Aurolac bețivan, ai ieșit la pscuit de homalăi? Păi chiar tu recunoșteai că ești pidosnic. Să te citez, nenorocitule de deviant ce ești tu deviant: „Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit… Citeşte mai mult »

Jean
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

:)))

Back to top button