Expres

Preot mort la nici 27 de ani

Preot mort la nici 27 de ani

Episcopia Maramureșului și Sătmarului a anunțat trecerea în eternitate a preotului Ionuț Duciuc, paroh al bisericii din localitatea Terebești. El fiind internat în stare gravă, în mai multe rânduri la Clinica Medicală Chirurgie 3 din Cluj Napoca. Preotul era căsătorit şi ar fi urmat să împlinească 27 de ani în această lună.

Medicii i-au găsit o formă de cancer la pancreas, iar la doar două luni de la aflarea teribilei vești s-a stins. În pofida eforturilor medicilor din Satu Mare și din Cluj-Napoca, care au încercat să facă tot posibilul să îl salveze, scrie RomaniaTV.

Preot mort la nici 27 de ani. Episcopia Maramureșului și Sătmarului a trimis condoleanțe familiei, dar și comunității pe care Ionuț a păstorit-o timp de doi ani de zile.

Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc, parohul bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare, a trecut la Domnul, la vârsta de 26 de ani. În aceste momente cuprinse de tristețe, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului: Preasfințitul Părinte Episcop Iustin, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Protopopiatul Ortodox Român Carei, transmit un mesaj de condoleanțe, compasiune și mângâiere, rugând pe Hristos-Domnul să dăruiască doamnei preotese, familiei și credincioșilor pe care a păstorit timp de aproximativ 2 ani, liniște sufletească, putere, tărie și nădejde!”, a transmis Episcopia Maramureșului și Sătmarului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button