Expres

Premii pentru absolvenții de vază de la „Info”. Printre ei, Dumitru Prunariu și fosta arhitectă-șefă a Brașovului

Premii pentru absolvenții de vază de la „Info”. Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil” din Brașov a aniversat 50 de ani de când are profilul de informatică. O echipă formată din absolvenți și profesori a organizat „Gala INFO 2023”, la finele săptămânii trecute. La eveniment au participat absolvenți din mai multe promoții, începând cu cea din 1970, parteneri ai acestora și profesori actuali.

 „Colegiul Naţional de Informatică «Grigore Moisil» are o istorie de 85 de ani, timp în care a oferit Braşovului şi României mai multe personalităţi. În cadrul galei au fost felicitaţi 8 astfel de absolvenţi, în funcţie de anumite categorii”, a declarat Radu Paul Valentin, preşedintele Asociaţiei Braşovul Altfel, unul dintre absolvenții din echipa de organizare a Galei INFO 2023.

Premii pentru absolvenții de vază de la „Info”. În cadrul galei organizate la finele săptămânii trecute, au fost premiați opt astfel de absolvenți:

1. Academicianul Dumitru-Dorin Prunariu a primit un trofeu la categoria „Absolvenți de onoare”. Prunariu este singurul român care a fost în spațiul cosmic.

2. Academicianul Dan Bălteanu a primit un trofeu la categoria „Absolvenți de onoare”. Este director al Institutului de Geografie al Academiei Române

3. Tudor Iliescu a primit un trofeu la categoria „Performanță în IT”. El a fondat în 2013, împreună cu fratele său, compania Mondly, o platformă educațională completă, care oferă soluții digitale de învățare a limbilor străine și pune la dispoziția utilizatorilor cursuri gratuite și cu plată în 33 de limbi.

4. Delia Botea Laszlo a primit un trofeu la categoria „Implicare socială”. Este președintele Asociației Care for Dogs. Deține un adăpost pentru animale abandonate și se implică în comunitate prin diferite campanii de conștientizare.

5. Marilena Manolache a primit un trofeu la categoria „Administrație publică”. Este angajată în Primăria municipiului Brașov din 2004, iar mulți ani a ocupat funcția de arhitect-șef al orașului.

6. Marius Luculescu a primit un trofeu la categoria „Performanță academică”. Este profesor la Universitatea „Transilvania”, Facultatea de Design de Produs și Mediu. Desfășoară în școlile brașovene, inclusiv în Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil”, proiectul „Informatică, pasul tău spre lumea Mecatronicii – InfoTRON”.

7. Mihai Ivanovici a primit un trofeu la categoria „Performanță academică”. Este prodecan responsabil cu activitatea de cercetare științifică la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, din cadrul Universității „Transilvania”.

8. Adrian Lăcătuș a primit un trofeu la categoria „Performanță academică”. Este decanul Facultății de Litere din cadrul Universității „Transilvania”.

Emoțiile revederii, absolvenți între ei și absolvenți cu foști profesori, au fost puternice, iar evenimentul a fost unul reușit. Moderatorul programului a fost Onelia Pescaru,iar atmosfera de petrecere a fost întreținută de un DJ profesionist. S-a dansat și s-a povestit până după miezul nopții.

Echipa de organizare a fost formată din trei profesoare din cadrul colegiului: Gabriela Deliu, Manuela Șerban (Coconea) și Teodora Voinescu. Li s-au alăturat doi absolvenți, Ionuț Busuioc și Radu-Valentin Paul. Echipa de organizare s-a bucurat de suportul conducerii Colegiului, prin directoarea Carmen Andrei.      


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button