Expres

Poșta Română angajează primii roboți

Poșta Română angajează primii roboți

Poșta Română a anunțat miercuri lansarea unei noi opțiuni de plată self-service în diverse subunități poștale, deocamdată doar din Capitală. Noii „angajați” roboți vor facilita achitarea facturilor și a taxelor, eliminând necesitatea interacțiunii directe cu personalul poștal.
Conform unui comunicat al companiei, clienții vor putea plăti serviciile a peste 200 de furnizori, incluzând facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite, atât în București, cât și în restul țării.
Ne-am angajat să transformăm Poșta Română într-o companie agilă și orientată spre client. Terminalele de plată din oficiile poștale din București reduc semnificativ timpul de așteptare la ghișeu și marchează încă un pas în direcția digitalizării și modernizării Companiei”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale „Poșta Română”.

Cum se folosesc aparatele self-service

Utilizarea terminalelor self-service este foarte simplă: clienții trebuie doar să scaneze codul de bare de pe factură și să urmeze instrucțiunile afișate pe ecran. Meniul intuitiv este proiectat pentru a fi accesibil chiar și celor fără experiență în tehnologie.

Reprezentanții companiei asigură că personalul poștal va fi disponibil pentru a oferi asistență clienților care au nevoie de ajutor.
Pe lângă digitalizarea serviciilor, Poșta Română va continua să ofere și opțiuni tradiționale de plată la ghișeele poștale, inclusiv prin intermediul factorului poștal, pentru a răspunde tuturor nevoilor și preferințelor clienților.
Această inițiativă reprezintă un pas important spre modernizarea și eficientizarea serviciilor oferite de Poșta Română, consolidând poziția companiei în era digitală și îmbunătățind experiența clienților săi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
14 zile în urmă

Daca nu-i angajeaza in functii de conducere sunt bani aruncati in vant.

Back to top button