Expres

Ponta: Nu mai votați cu ficatul, votați cu creierul

Ponta: Nu mai votați cu ficatul, votați cu creierul.
Fostul premier Victor Ponta spune că românii trebuie să voteze un președinte pentru țară și să nu mai regrete alegerea făcută ca în cazul lui Traian Băsescu sau Klaus Iohannis. Ponta susține că e vremea ca PSD să dea președintele României.

Cred că de data asta nu doar guvernul, ci și zona de servicii trebuie să se ocupe să stârpească rețelele de traficanți și ceilalți mai deștepți să vadă de ce au ajuns copiii noștri așa. Dacă pleacă (Iohannis) la NATO, nu sunt apropiatul lui ca să știu eu. În situația în care pleacă, președinte interimar devine Nicolae Ciucă. PNL e al patrulea partid la vot, e greu să emită pretenții. E greu să își refacă partidul. Eu sper și îmi doresc că am tot auzit povestea asta, în afară de Iliescu, Băsescu, Constantinescu, Iohannis sunt de dreapta.

Poate de data asta alegem un președinte, să nu mai plângem după. Eu m-am săturat de oameni care vin la televizor și se plâng că sunt dezamăgiți că au votat cu Băsescu. Nu mai votați cu ficatul. votați cu creierul”, a declarat Victor Ponta la România TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button