Expres

Pompierii și polițiștii brașoveni au fost ajutoare ale lui Moș Crăciun, pentru o familie a cărei casă a ars în prag de sărbători

Pompierii și polițiștii brașoveni au fost ajutoare ale lui Moș Crăciun, pentru o familie a cărei casă a ars în prag de sărbători. Necazul s-a abătut asupra familiei respective în urmă cu câteva săptămâni. Pompierii care au intervenit atunci pentru stingerea incendiului au rămas cu gândul la acești oameni loviți de soartă și au pus mână de la mână, alături de polițiști, pentru a se întoarce la ei încărcați cu daruri.


„În urmă cu câteva săptămâni, casa unei familii cu mai mulți copii din localitatea Augustin a fost cuprinsă de flăcări.
Într-o clipă, s-au trezit sub cerul liber. De atunci, locuiesc împreună cu bunicii, în casa bătrânească, în două camere. Salvatorii de la ISU Brașov, care au intervenit pentru a stinge incendiul, nu au uitat de necazul acestor oameni. Și-au unit forțele cu colegii de la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și împreună au adus un strop de bucurie în sufletele acestor copii și a celorlalți membri ai familiei.

Au umplut sacul Moșului cu daruri și necesități esențiale, dar și cu surprize dulci, care au luminat fețele copiilor. Cu speranța că anul 2024 va aduce mai multă prosperitate, pompierii au lăsat aceste daruri în jurul lor, aducând un strop de lumină și speranță în viața acestei familii”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare