Expres

Pompierii brașoveni își prezintă tehnica în Piața Sfatului / Duminică, prezenți în bisericile din județ

Pompierii brașoveni își prezintă tehnica în Piața Sfatului / Duminică, prezenți în bisericile din județ

În Săptămâna Protecţiei Civile, ISU Brașov a pregătit mai multe activități, atât la sediul unității, cât și în mijlocul comunității. Una dintre ele a fost Miercurea alarmelor (detalii aici), iar până duminică, în Piața Sfatului, se află o expoziție cu cea mai nouă tehnică de intervenție și cele mai folosite echipamente de protecție din dotarea pompierilor brașoveni, precum și puncte de informare preventivă cu tematică de protecție civilă.
În cele două zile de weekend, în intervalul orar 13.00-17.00, pompierii brașoveni vă așteaptă să vă prezinte tehnica și să vă informeze despre comportamentul preventiv care poate duce la evitarea eventualelor situații de urgență.
Totodată, până în 3 martie, toate subunitățile din județ își deschid porțile pentru cei care vor să vadă chiar la sediul acestora ce dotări au pompierii.
„În data de 3 martie vom avea o acțiune preventivă la toate unitățile de cult din județ”, a detaliat lt. col. Cosmin Sbarcea, adjunct șef Centrul operațional ISU Brașov.
La final, în 4 martie, la împlinirea a 47 de ani de la cutremurul din 1977, pompierii vor organiza mai multe puncte de informare în mall-urile din oraș și în centrul Brașovului, din cadrul campaniei naționale „Nu tremur la cutremur”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare