Expres

Pompier militar mort la doar 24 de ani

Pompier militar mort la doar 24 de ani
Roberto Marcel, un pompier militar în cadrul Detașamentului Dej al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a murit fulgerător în urma unei boli necruțătoare. Colegii din cadru ISU Cluj, dar și cei din ansamblul „Someșana” unde activa au fost șocați să afle de dispariția sa atât de bruscă și la o vârstă când unii abia încep să viseze.
Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel. Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej.
Absolvent al Liceului Teoretic ”Papiu Ilarian” Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.
A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare”, transmite ISU Cluj.

Foto: Facebook

Pompier militar mort la doar 24 de ani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Iar cenzurați? De ce cenzurați? Ce meserie este aia de „salvator”, madam Jighira? Unde în C.O.R. o găsesc? Și care este acea boală necruțătoare? INSIST LA ACEST ASPECT DEOARECE LA ĂȘTIA, LA MILITAURIZAȚI, SE FĂCEA, PE VREMURI, UN CONTROL STRICT… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Barbu Gh.
Back to top button