Expres

Polițiștii de la SICE, acțiune în stațiunile Poiana Brașov, Predeal și Bran

Polițiștii de la SICE au desfășurat o acțiune în stațiunile Poiana Brașov, Predeal și Bran.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, cu sprijinul celor din cadrul Serviciul Rutier Brașov, au desfășurat, în acest sfârşit de săptămână, acțiunea. Polițiștii au făcut controale pe raza stațiunilor menționate și pe tronsoanele de drum de pe raza județului.


Acțiunea i-a vizat pe comercianți. Astfel, activităţile au urmărit combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei și a ilegalităților legate de drepturile de autor. Polițiștii au urmărit verificarea respectării prevederilor legale de către persoanele fizice care călătoresc pe raza județului Brașov şi transportă bunuri accizabile.
Polițiștii brașoveni au verificat aproape 70 de operatori economici. Pentru abaterile constatate, ei au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale de aproximativ 43.000 lei.
De asemenea, polițiștii au confiscat sume de bani pentru nerespectarea prevederilor privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.


Totodată, doi operatori economici au fost chemați la sediul unității de poliție, pentru mai multe verificări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button