Expres

Polițiștii brașoveni, acțiuni în trafic și nu numai

În perioada 23-25 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat mai multe acțiuni pentru menținerea siguranței publice, în special prin prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, dar și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și  patrimoniului.


La activități au participat 40 de polițiști din cadrul Serviciului și al Birourilor de Investigații Criminale Brașov și Săcele, Serviciul Rutier și Birourile Rutiere Brașov și Săcele, polițiști din cadrul secțiilor de poliție de pe raza municipiului Brașov, dar și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara.


În timpul acțiunilor au fost legitimate 1.124 de persoane și au fost verificate 920 de autovehicule.
Rezultatul activității s-a concretizat în aplicarea a 76 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 22.450 de lei. De asemenea, în urma verificărilor întreprinse, au fost ridicate 8 certificate de înmatriculare și au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere. Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Aoziti? Ce intrebare am eu acuma: cota aia din amenzile date de catre politaii aia din Sacele si Feldioara unde se varsa la buget? La Brasov sau la Sacele si Feldioara? Caci banuiesc ca au venit fiecare cu chitantierele lor.… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Willy
Back to top button