Expres

Polițista Maria Ilona Șocu (Brașov), „vedetă” la Campionatul de Atletism și Cros al MAI

Polițista Maria Ilona Șocu a fost „vedetă” la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, datorită rezultatelor sale. Aceasta a obținut locul I la proba de 60 m viteză și locul II la proba de atletism de 2.000 m. Etapa finală a Campinatului s-a desfășurat la Târgu Jiu. Inspectorul de poliție Maria Ilona Șocu, în vârstă de 27 ani, a reprezentat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.


În finala etapei a II-a a Campionatului Național de Seniori și Tineret, organizat sub egida Federației Române de Atletism, tânăra s-a clasat pe locul al III-lea, în proba de 100 m viteză.


„Performanțele colegei nostre nu sunt întâmplătoare, acestea reprezintă rezultatul eforturilor depuse în ani de zile, a motivației intrinseci a acesteia, fără de care nu ar fi avut un succes durabil.
Realizările sportive ale acesteia implică disciplină și determinare în fața dificultăților, ceea ce o face pe Ilona nu numai o sportivă de performanță, ci și o polițistă de excepție.
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov îi transmite încă o dată felicitări Ilonei și mult succes în continuare!”,
se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button