Expres

Polițist pozat „dezarmat”, lângă autospecială, după o partidă de sex

Un polițist a fost pozat „dezarmat”, lângă autospecială. Polițistul era gol pușcă, pe câmp, pare-se după o partidă de sex. Imaginea cu el a devenit virală. Ar fi vorba despre un comisar-șef din județul Vaslui, conform presei centrale.


Fotografia a fost publicată de ziarul Vremea Nouă. Ar fi fost realizată în vară de către un martor la întreaga scenă. După ce poza a ajuns la superiorii din Poliția Română și a fost declanșată o anchetă internă, comisarul s-a pensionat, notează libertatea.ro.
Cel care a realizat fotografia a precizat că polițistul întreținuse relații sexuale cu o colegă de serviciu, în autospecială.
În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de la Protecție Internă a fost identificat comisarul. La data respectivă ocupa o funcție de conducere la nivelul unei unități de poliție.

Polițiștii de la Protecție Internă ar fi identificat mașina după antene. Asta în condițiile în care în fotografie nu se vede numărul mașinii.

În timpul verificărilor, comisarul-șef a recunoscut că el este cel care apare în fotografie. În apărarea sa, a spus că a fost victima… unei răzbunări. În opinia sa, fotografia a fost realizată de un bărbat pe care îl cerceta pentru trafic de persoane. Cert este că a fost prins și pozat „dezarmat”.

A doua zi după ce a recunoscut, polițistul și-a solicitat pensionarea. Cererea i-a fost aprobată, iar pe 15 august el a încheiat raportul de muncă cu IPJ Vaslui.

Polițistul nu a dorit să divulge numele persoanei care se afla în autospecială cu el.

Vezi și:

Pe munte, în… toată splendoarea (foto)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button