Expres

Poliția Locală Brașov a „taxat” de aproximativ 150.000 de lei, săptămâna trecută (foto)

Poliția Locală Brașov a aplicat amenzi de aproximativ 150.000 de lei, săptămâna trecută.

„În săptămâna 08-14 aprilie 2024, polițiștii locali din cadrul structurilor de ordine publică și circulație rutieră din Poliția Locală Brașov au constatat și sancționat, conform competențelor, fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a cadrului legal referitor la menținerea curățeniei la nivelul municipiului, comerțul ambulant, circulația pe drumurile publice, etc., aplicând un număr de 396 de sancțiuni în valoare totală de 149.590 lei.

Produsele agroalimentare comercializate fără autorizație au fost confiscate și predate către Fundația «Bucuria Darului» pentru a fi folosite în efortul de a oferi o masă caldă beneficiarilor și către Grădina Zoologică Brașov”, au informat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

În ceea ce privește circulația pe drumurile publice, pentru 65 de vehicule staționate neregulamentar s-a dispus ridicarea. Alți 24 de conducători auto s-au prezentat la vehicule anterior operațiunii de ridicare a acestora, fiind sancționați cu amendă și puncte penalizare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare