Expres

Poliția Locală Brașov a dat amenzi de zeci de mii de lei, în weekend

Poliția Locală Brașov a dat amenzi de zeci de mii de lei, în weekend.


„Poliția Locală Brașov desfășoară permanent acțiuni de prevenire și combatere a faptelor de natură antisocială și de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în municipiu, conform atribuțiilor statuate.


Astfel, în perioada 08-10.12.2023, polițiștii locali au legitimat 454 persoane. De asemenea, activitatea lucrătorilor din cadrul Compartimentului Dispecerat, Monitorizare Obiective, Biroului nr. 1 Ordine Publică, Biroului nr. 2 Ordine Publică și Biroului Acțiuni Operative, Monitorizare Școli s-a concretizat în preluarea și soluționarea unui număr de 114 sesizări telefonice ale cetățenilor și aplicarea a 71 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 21.400 lei.


Totodată, pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2002, polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier, Ridicări Auto au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale, cu 144 puncte de penalizare, în cuantum de 12.325 lei”, au informat reprezentanții Poliției Locale Brașov.


„Din totalul proceselor-verbale de constatare a contravenției încheiate în perioada de referință, 9 sancțiuni, în cuantum de 6.700 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor HCL nr. 928/2022 privind adoptarea unor măsuri de administrare a locurilor publice din Municipiul Brașov, precum și de stabilire și sancționare a unor fapte ce constituie contravenții, în urma măsurilor complementare dispuse fiind ridicate 230 de produse nealimentare și alimentare în vederea confiscării”, au adăugat ei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button