Expres

Poliția Brașov, acțiune în zona Gării – Coresi – Tractorul (video)

Poliția Brașov, acțiune în zona Gării – Coresi – Tractorul…

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție au desfășurat ieri o acțiune în zonele: Parcul Sportiv (Parcul Tractorul), Gara Brașov, Sala Sporturilor ,,Dumitru Popescu Colibași”, bulevardul Victoriei, pasajul Rainbow, spațiul dezafectat aparținând CFR, precum și în centrul comercial Coresi.


„Acțiunea a avut ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza de competență, prin identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură liniștea publică, creșterea gradului de siguranță rutieră în contextul unui aflux mare de turiști, precum și sancționarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, inclusiv a celor care parchează fără drept autoturismele pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au legitimat 126de persoane și au verificat 24 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 15.000 lei. Dintre acestea, 26 de sancțiuni contravenționale au fost date pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice și 2 sancțiuni pentru încălcarea legii privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.


Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 09.30 – 11.30, respectiv 15.30 – 17.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Cserei Raluca
4 luni în urmă

Așteptăm asemenea acțiuni și in Cartierul Florilor.

Back to top button