Expres

Apel: „Diferenţa între viaţă şi moarte”

Apel: „Diferenţa între viaţă şi moarte”. Salvamontiştii din Braşov fac un apel către şoferi să le dea prioritate în trafic. Mai ales în aglomeraţia către zonele montane din această perioadă a minivacanţei. Salvatorii montani subliniază că asta poate face diferența între viață și moarte.

Având în vedere intensificarea traficului rutier, precum şi numărul mare de turişti care au decis să vină la munte în această minivacanţă, vă rugăm ca, în cazul în care observaţi în trafic autospecialele Salvamont, să le acordaţi prioritate. Uneori câteva minute pot face diferenţa între viaţă şi moarte.

Salvamont Județul Braşov

Apel: „Diferenţa între viaţă şi moarte”. La rândul lor, reprezentanţii Salvamont România au precizat că sunt „un serviciu de urgenţă medicală, cu drepturi şi obligaţii, dar fără pârghiile necesare asigurării unor servicii de salvare în cele mai bune condiţii pentru cei accidentaţi şi salvatori”.

În repetate rânduri, salvamontiştii au atras atenţia că nu dispun de semnale acustice şi luminoase care să le faciliteze deplasarea către intervenţii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Oare salvamarii nu se dau si ei cu masinile? Sa ceara si ei cale libera.
Sau popii cand merg la vreo pomana, sa nu stea-n trafic ca se raceste mancarea.

Back to top button