Expres

Plata pensiilor, în pericol

Plata pensiilor, în pericol. Dacă pensiile nu ajung la timp la oameni luna aceasta din cauza grevei de la Poșta Română, directorul va pleca, a declarat Marcel Ciolacu. Premierul a precizat că a avut o discuţie şi a transmis ministrului şi directorului Poştei să rezolve cât mai rapid problema.

Am avut o discuție cu domnul ministru și aseară, am avut o discuție și cu directorul, eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne ferește, nu ajung pensiile la destinație, din cauza unei greve la Poșta Română, cred că domnul director va pleca,” a declarat Ciolacu.

Angajaţi ai Poştei Române – aflaţi de luni în grevă generală din cauza salariilor mici – le-au scris liderilor Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă pentru a le semnala că au salarii mici și că “le-a ajuns cuţitul la os”.

Ministrul Cercetării şi Digitalizării Bogdan Ivan a vorbit despre problemele care au dus la greva generală de la Poșta Română, în urma căreia milioane de pensionari ar putea avea de suferit, pentru că riscă să-și primească pensiile mai târziu.

Ministrul a anunțat că se lucrează „pe niște scenarii cât se poate de realiste legate de creșterea salarială, care să fie una cât mai apropiată de ceea ce solicită sindicaliștii”. Noua grilă de salarizare va fi gata într-un timp scurt, cel mult câteva zile, a mai precizat ministrul, conform digi24.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
19 zile în urmă

Panaramele psd pnl!

Back to top button