Expres

Planul lui Cătălin Tolontan după ce a fost dat afară și de la Libertatea / Cozmin Gușă știe…

Planul lui Cătălin Tolontan după ce a fost dat afară și de la Libertatea.

„Elvețienii de la Ringier l-au dat afară azi pe Tolontan, lucru de care v-am anunțat că se va întâmpla până la finalul anului. Nu trebuie să-i plângă de milă nimeni, a fost cadorisit la plecare cu peste 300 de mii de euro“, a dezvăluit Cozmin Gușă în social-media.

Planul lui Cătălin Tolontan după ce a fost dat afară și de la Libertatea. Cozmin Gușă și-a continuat comentariul: „Acum, Statul Paralel îi construiește un mini trust de presă, ca să poată «servi» în continuare. Ce să zic, la cât mai multe asemenea concedieri din presă, că «nici ei nu mai știu câți sunt»”.

Cancan.ro a citat surse din interiorul trustului Ringier, care susțin că jurnalistul Cătălin Tolontan i-a anunțat pe cei care până astăzi i-au fost colegi că pregătește un proiect foarte serios, care se va materializa la începutul anului 2024. Mai mult, le-ar fi promis la 120 de angajați de la Libertatea și GSP că îi va copta pe toți în noul său proiect.

Detalii despre ultimele schimbări de la Gazeta Sporturilor, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
2 luni în urmă

Guse pare dezorientat ca pe el nu-l angajeaza Tolontan…Asa e cand se devalorizeaza rubla…

2 luni în urmă

[…] vorba de Bogdan Stamatoiu, redactor șef adjunct la Gazeta Sporturilor (GSP), în vârstă de 55 de ani. Cu viteză excesivă, ieri, la orele prânzului, el a intrat cu […]

Back to top button