Expres

Pilotul de curse Douglas Costa şi iubita lui, morți după ce ar fi fost mușcați de căpușe

Pilotul de curse Douglas Costa, în vârstă de 42 de ani, și partenera sa, Mariana Giordano, în vârstă de 36 de ani, au murit la patru ore distanță unul de celălalt. Se vehiculează că ambii fuseseră mușcați de căpușe.


Pilotul se afla la AMG Cup Brasil, când au apărut primele semne de boală. A fost dus la spitalul din Jundiai, în São Paulo, pe 7 iunie. Acolo a fost internată și logodnica sa, Mariana Giordano, care se simțea rău de două zile, din cauza febrei. Cei doi aveau simptomele unei gripe puternice, care s-a dovedit a fi o boală infecțioasă cauzată de o mușcătură de căpușă.


Amândoi au murit la patru ore distanță unul de celălalt, pe 8 iunie.
Descoperirea cauzei morții a venit abia după ce au fost examinate probe biologice la Institutul Adolfo Lutz din São Paulo.


Fratele femeii a fost cel care a vorbit despre tragedie: „Duminică i s-a administrat adrenalină și s-a simțit din nou bine. Luni a mers la universitate pentru un curs pe care îl termina. Noaptea a început să se simtă foarte rău și a fost internată în spital. Marți a fost transferată la terapie intensivă și a murit joi. Douglas a murit la prânz, iar ea a murit la ora 16.00″, a relatat bărbatul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
George
3 luni în urmă

Urmeaza intrebarea clasica: “Cate doze de vax aveau capusele?!”

Barbu Gh.
Răspunde la  George
3 luni în urmă

gicuțule, ia scrie tu aici dacă ești la zi cu dozele? Botnița o porți regulamentar? Ți-ai actualizat crotalul electronic?
Dacă ai răspuns cu „Da” la aceste întrebări, de mâine poți trece la „slava hucraina”.

Back to top button