Expres

„Pierdere enormă pentru medicina brașoveană”

„Pierdere enormă pentru medicina brașoveană”. Dr. Cosmin Comănescu, medic primar Oftalmologie, s-a stins brusc și mult prea devreme. Îl plâng pacienții, colegii și colaboratorii.
„Un gând pios, din toată inima, pentru domnul doctor Cosmin Comănescu, un medic desăvârșit și un om care știa că vedem nu doar cu ochii, ci și cu inima. Ne vom aminti cu recunoștință de cele trei decenii de colaborare. Drum lin spre lumină!!”, au scris pe Facebook reprezentanții unei clinici de specialitate.

Comentariile pacienților sunt unanime:

Off! De ce oamenii buni ne părăsesc atât de repede? Un OM extraordinar, un MEDIC cum rar întâlnești! Dumnezeu să-l odihnească, în liniște și pace! Condoleanțe familiei!”.

„Dumnezeu să îl ierte, extraordinar Om, excepțional medic! Condoleanțe familiei!”
„Un om minunat, plăcut, un medic extraordinar cum rar există.. Condoleanțe familiei!”
,

„O pierdere enormă pentru medicina brașoveană, o plecare abruptă și dureroasă. Drum lin și odihnă veșnică!”, a scris dr. Roxana Scripcă, tot medic oftalmolog.

Dumnezeu să-l odihnească!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Oare o fi vreo asemănare între „s-a stins brusc” și „moarte subită”? Ce ziceți? Zi de zi auzi sau citești de astfel de cazuri. Majoritate nu apar în presă, normal. Deci, au fost „sigure și eficiente” dozele, așa-i? Iar restricțiile… Citeşte mai mult »

Back to top button