Expres

Petre Daea: „Vaca a devenit dușmanul planetei”

Petre Daea: „Vaca a devenit dușmanul planetei”

Petre Daea a participat, vineri, la Brăila, alături de secretarul de stat brăilean Sorin Moise, la o întâlnire regională pe tema Planului Național Strategic 2023-2027, la care au luat parte zeci de agricultori.

În cadrul acestui eveniment, Daea a ținut un discurs, în stilul caracteristic. Daea a făcut referire la un raport Greenpeace care arată faptul că „animalele din fermele UE au fost responsabile pentru producerea a 502 milioane tone de dioxid de carbon pe an, în principal prin metanul pe care îl eliberează, în timp ce autovehiculele au produs 656 milioane tone de dioxid de carbon”.

Vaca este specia care trece prin mari greutăți, în primul rând de interpretare. Nu vedeți că, acum, vaca a devenit dușmanul planetei? Toate cătările acuzațiilor sunt pe coarnele vacii. Că, acum, vaca este responsabilă când avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi. Trebuie să înțelegem acest lucru și să fim atenți la nuanțe, dar atenți și la principii, să acționam în baza lor. De accea am zis și am socotit că este necesar să facem un supliment de sprijin pentru taurine și să introducem bunăstarea la taurine. O să vedeți ce înseamnă ca sumă. Acest animal trebuie protejat și sprijinit. Nu există ecosistem fără animal!”, a explicat ministrul PSD, potrivit debraila.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Si noi râdeam de barbughe slugoiul putinist.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Waxere, tu rîzi de ce-ți aduce aminte și de ce vezi în oglindă. Doar știm că Mama Natură a fost tare zgârcită cu cei ca tine.

Barbu Gh.
1 an în urmă

Mai mult ne-ar interesa de ce laptele se vinde în magazine cu peste 8 lei dar la ferme este cumparat cu doi?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare