Expres

Peste 600 de sancțiuni, în weekend, la Brașov (video)

Peste 600 de sancțiuni au fost aplicate, în weekend, la Brașov, pe linie de ordine publică, rutieră etc..

În perioada 7-9 iulie, polițiștii brașoveni, alături de jandarmi și polițiști locali, au continuat să desfășoare activități de natură să asigure liniștea și siguranța brașovenilor, dar și a turiștilor, care au ales să-și petreacă acest final de săptămână în județul Brașov.
În acest sens, s-a acționat în zonele în care s-au înregistrat aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală, unele dintre ele comise cu violență, dar și pentru combaterea consumului de substanțe interzise.


De asemenea, oamenii legii au fost prezenți la manifestările cultural-artistice, unde au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente negative.
Totodată, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, prin depistarea conducătorilor de autovehicule ce conduc aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, precum și pentru depistarea conducătorilor de autovehicule ce încalcă regimul legal de viteză pe raza întregului județ
”, a explicat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov (IPJ) Brașov.
Au participat aproximativ 780 de efective – dintre care 480 de polițiști, împreună cu jandarmi și polițiști locali.


În timpul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 2.200 de persoane și au fost verificate 825 de vehicule.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 602 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 208.200 de lei.


Au fost reținute, în vederea suspendării, 45 permise de conducere, dintre care 16 pentru consum de alcool, 9 pentru încălcarea regimului de viteză și 20 pentru alte cauze.
Au fost retrase 22 certificate de înmatriculare și au fost testați aproximativ 790 de conducători auto pentru consumul de alcool și 24 conducători auto pentru consumul de substanțe psihoactive.


Au fost constatate 6 infracțiuni, dintre care una la regimul circulației rutiere și 3 de natură judiciară și 2 pentru comiterea altor genuri de infracțiuni.
Acțiunile vor continua în județul Brașov în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, potrivit Poliției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button