Expres

Peste 29.000 de contoare inteligente au fost montate în județul Brașov, din luna martie

Peste 29.000 de contoare inteligente au fost montate în județul Brașov, din luna martie până în prezent, potrivit Companiei Apa.

În perioada martie – septembrie 2024 a avut loc o amplă campanie de de înlocuire a contoarelor vechi, de branșament, cu unele inteligente, în toate localitățile din aria de operare a Companiei Apa Brașov. Până la această dată, firma angajată, împreună cu echipele companiei au reușit montarea a 29.500 de contoare inteligente, din cele 32.000 achiziționate”, a informat Compania Apa.

Localitățile incluse în această campanie au fost:

Municipiul Brașov – cu cartierele Schei, Șprenghi, Blumăna, Triaj, Răcădău, Tractorul, zona Centrului vechi, Gării și Temeliei, Noua, Bartolomeu, Stupini, Astra, Centrul Civic, Dacia, Florilor și Poiana Brașov,
·       Codlea, Ghimbav, Hălchiu, Satu Nou, Sânpetru, Podu Olt, Teliu, Prejmer, Hărman, Bod, Hăghig, Iarăș, Apața, Săcele, Rupea, Hoghiz, Homorod, Mateiaș, Racoș, Ungra.

În lunile următoare ale acestui an, este planificată montarea celorlalte contoare. Astfel, echipele se vor deplasa la adresele unde nu au avut acces pe parcursul anului. Clienții vor fi informați prin SMS, în legătură cu ziua și ora la care sunt programați pentru montarea contorului.

„Cu această ocazie, facem un apel către toți clienții care nu au fost găsiți acasă sau nu au permis accesul și pentru care nu există număr de telefon în baza de date, să parcurgă 3 pași simpli:

1.      Să sune la Call Center, la numărul de telefon 0268/926
2.      Să ofere sau să actualizeze adresa de e-mail și numărul de telefon
3.      Să aștepte un SMS de la Compania Apa cu programarea montajului.

Facem precizarea că toți clienții din aria noastră de operare vor beneficia de acest tip de contoare, iar costurile sunt suportate în întregime de Compania Apa Brașov”, a precizat sursa citată.

Aceste aparate:
·        au modul radio integrat și pot fi citite de la distanță, fără a fi deranjat clientul
·        detectează pierderile de apă, iar clientul poate fi avertizat dacă are o defecțiune la rețeaua interioară
·        afișează, pe lângă indexul total, debitul instantaneu
·        colectează date referitoare la consum (indecșii orari, debitele minime sau maxime orare, alarme, etc.)
·        au o durată medie de viață de 14 ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button