Expres

Peste 2.000 de braşoveni au ridicat pachetele UE, în primele patru zile de campanie

 
Peste 2.000 de braşoveni şi-au ridicat pachetele cu ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană, în primele patru zile de campanie, după cum au informat reprezentanţii Direcţiei de Servicii Sociale (DSS). 
Amintim că distribuirea pachetelor a început luni, fiind chemaţi mai întâi beneficiarii încadraţi în grad de handicap, iar din 21 iunie vor putea solicita ajutorul alimentar şi celelalte categorii de beneficiari.
Campania se va derula până la data de 31 iulie.
 
Distribuirea pachetelor cu alimente se face în zilele lucrătoare, între orele 8.30-15.30 (în zilele de joi între orele 8.30-17.00), la depozitul aflat în incinta sediului Direcţiei de Servicii Sociale, pe strada Panselelor, nr. 23. 
 
Beneficiarii au de prezentat actul de identitate (original şi copie xerox), act doveditor de încadrare în una din categoriile pentru care se oferă aceste ajutoare UE (ex: cupon de pensie pe luna anterioară, certificat încadrare în grad de handicap, etc. în funcţie de categorie, tot original şi copie xerox) şi cerere de acordare a ajutoarelor alimentare (scrisă de mână şi semnată).
 
În cazul persoanelor nedeplasabile, pachetele pot fi înmânate unei persoane împuternicite, care va avea de prezentat documentele menţionate anterior, plus o împuternicire de mână semnată de beneficiar şi actul de identitate al persoanei împuternicite, original şi copie xerox.
 
CITIȚI ȘI:
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button